De wereld mooier, gelukkiger en gezonder maken: met elke Solatube-installatie steeds een stapje dichterbij

Dit dankzij miljoenen mensen over de hele wereld bij wie wij het voorrecht hadden om een Solatube in hun huis of werkplek te installeren.

Het begon allemaal dertig jaar geleden toen 3 mannen met een droom uit Australië met het unieke ontwerp kwamen om zonlicht op het dak op te vangen en te transporteren naar een donkere ruimte.

Deze beginnende ondernemers wisten niet dat hun nieuwe product een enorm gat in de (bouw-)markt zou invullen en al snel een wereldwijd fenomeen zou worden.

De eerste Solatube werd verkocht in 1991 en vandaag hebben meer dan 2 miljoen mensen hun huis of werkplek verbeterd met Solatube daglichtsystemen.

Van residentieel tot commercieel, elke installatie van een Solatube heeft geholpen om energiebronnen te sparen en het milieu te beschermen. Alles voor een betere toekomst.

Volgens voorzichtige schattingen zijn er genoeg Solatube daglichtbuizen verkocht om jaarlijks ruim 62 miljoen kilo aan CO2-uitstoot te compenseren. Dat komt neer op een jaar lang 11.430 auto's van de weg halen! Stel je voor dat iederéén daglicht gebruikte om zijn huis en kantoor te verlichten!

We willen je bedanken voor je deelname aan deze ongelooflijke reis en we kijken uit naar de komende 30 jaar van verwondering.

Solatube film - Celebrating 30 years of wonder

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.