Bezorg uw gasten een unieke ervaring

Met onze HypeDome kunt u nu eenvoudig buiten een unieke ruimte creëren voor alle weersomstandigheden. Zo vormt de Hypedome een prachtig en uniek aanzicht op het terras van uw restaurant, café of hotel!

Voeg een extra sprankelend effect toe met de verschillende mogelijkheden in verlichting en laat uw gasten hun speciale gelegenheid vieren in de magische setting van een HypeDome. Verhoog de ervaring van uw gasten met het panoramische uitzicht van deze transparante en (bijna) onzichtbare bubbel!

Verhoog de omzet van uw restaurant
De HypeDome heeft het concept van dineren of borrelen in een transparante koepel de cultuur voor buiten eten getransformeerd. Horeca ondernemers realiseerden zich dat deze koepels het ‘in besloten kring’ dineren voor meer mensen bereikbaar maakt en dat gasten er dol op zijn, voor allerlei speciale gelegenheden.

Onze klanten, de eigenaren van restaurants, cafés en hotels bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van een HypeDome vaak aan tegen meerprijs, en creëren daarmee dus een extra bron van inkomsten. Velen van hen melden dan ook dat de HypeDomes vaak al weken van tevoren volgeboekt zijn. Deze koepels kunnen nieuwe klanten trekken en zo helpen om een lokale eetgelegenheid op de kaart te zetten.

Hoe kan het dat een restaurant 3.700 méér klanten ontving in 12 weken
Een restaurant in Cambridgeshire in Engeland ontving bijna 1.000 reserveringen voor het eten in een HypeDome, wat resulteerde in ruim 3.700 extra personen in minder dan 12 weken! In die periode maakten ze dan ook € 30.000,- extra winst alleen al uit deze extra boekingen voor de HypeDomes.
De gasten staan versteld door de magische omgeving en de score van 9,3 voor de sfeer (op basis van 300+ beoordelingen) zegt genoeg.
Het geheim?
Het verhogen van de beleving van de gasten. Dit zorgt ervoor dat ze zich bijzonder voelden door het kunnen dineren in zo’n prachtige privé eetruimte!

Neem contact met ons op, wij kunnen u helpen om ook deze mogelijkheden te creëren om uw gasten te laten genieten van buitengewoon dineren in de buitenlucht

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.