Daglichtsystemen

Daglichtsystemen leiden het natuurlijke licht dat op dakniveau wordt verzameld door sterk reflecterende buizen in de dakruimte naar een diffusor in het plafond die schitterend, natuurlijk licht de kamer eronder binnen brengt.

Daglichtsystemen zijn betaalbare, hoogwaardige verlichtingsoplossingen die daglicht naar binnenruimtes brengen waar traditionele dakramen en ramen simpelweg niet kunnen komen. Soms "buisvormige lichtstraten", "lichtbuizen", "zonnepijpen", "zonnetunnels" en zelfs "lichttunnels" genoemd, zijn buisvormige daglichtsystemen de ideale oplossing geworden voor het verlichten van interieurs op een kosteneffectieve, energiezuinige en milieuvriendelijke manier. -vriendelijke manier omdat ze de behoefte aan elektriciteit verminderen terwijl mensen verbonden blijven met de buitenomgeving.

Wij zijn de exclusieve distribiteur in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux voor Solatube daglichtsystemen en de Deplosun lichtbuis

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.