HypeDome – Een kantoorruimte midden in de natuur

Als je een HypeDome gebruikt als kantoorruimte in de buitenlucht voelt het alsof je tijdens je werk wordt omringd door de natuur

Verminder de geluiden
Een HypeDome die wordt ingezet als kantoor in de tuin en voorzien is van isolerende Hype wandpanelen heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. De kantoorruimte wordt zo echt een toevluchtsoord, weg van de afleiding van binnenshuis. De HypeDome biedt perfecte mogelijkheden om de ideale werkomstandigheden te creëren, waardoor je maximale productiviteit kunt bereiken.

Ruimte binnenshuis terugwinnen
In plaats van jezelf in een hoekje van de logeerkamer te installeren, of de eettafel in beslag nemen als bureau, creëer je met de HypeDome een specifieke werkruimte. Zo’n kantoor in de tuin kan helpen om het werk beter te organiseren, zodat je er meer controle over hebt. Het helpt ook om werk en privé meer gescheiden te houden doordat je aan het einde van de werkdag het kantoor fysiek achter je laat.

Een ontwerp dat het welzijn verbetert
Biofilie betekent liefde voor de natuur. Een biofiel ontwerp zorgt voor een nauwere verbinding met de natuur door de manier waarop een gebouw wordt ontworpen en gebouwd. 

Talloze wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het integreren van je werkruimte met de natuur kan zorgen voor het verminderen van stress en het verhogen van de productiviteit, creativiteit en de concentratie. Een HypeDome als kantoor in de tuin biedt uiteraard standaard uitzicht op de natuur rondom, waardoor je dichter bij de natuur bent en dus je werkruimte optimaliseert voor prestaties, gezondheid en welzijn.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.