Geen daglicht of frisse lucht in uw kelder? Lees dan over onze unieke oplossingen

Kelders hebben vaak weinig of geen ramen, en geen frisse lucht die binnen kan komen waardoor de ruimte donker en onaangenaam wordt. Gebruikt u de kelder als woonruimte of wilt u gewoonweg meer licht of ventilatie in uw kelder? Geen probleem.

Met onze Powerdaylight daglichtsystemen brengen wij daglicht in de donkerste hoeken van uw kelder. De daglichtbuis kan aan de zijkant van uw kelder worden geplaatst. Zo heeft uw ondergrondse ruimte nooit meer een gebrek aan licht. En kunt u van uw kelder elke ruimte maken die u maar wilt! Naast onze unieke koepel hebben wij zelfs overloopbare of overrijdbare oplossingen.

Lucernario
Daarnaast hebben wij de Lucernario: naast het binnenbrengen van daglicht in de kelder verwerkt de Lucernario ook het regenwater via het geïntegreerde afvoersysteem. Daarnaast ventileert het systeem ook de kelderruimte. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar op het gebied van extra mechanische ventilatie. Ook is er de Lucernario met de mogelijkheid om van binnenuit te openen en te sluiten, deze is geschikt voor nooduitgangen/vluchtwegen vanuit de kelder.

Techcomlight heeft alle kennis in huis. Techcomlight is hét aanspreekpunt voor zowel particuliere als commerciële opdrachtgevers, aannemers en voorschrijvers. Van advies tot de uiteindelijke levering en installatie van de producten.

Ontdek wat Techcomlight voor u kan doen stel uw vraag via het contact formulier.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.