Ventileer je zolder of kelder voor een gezond leefklimaat

Wilt u uw vliering of zolder ventileren? De Solar Star van Techcomlight zorgt voor een natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer. Het systeem kan uw onverwarmde ruimtes zowel ventileren als koelhouden. Zo voorkomt u warmte- of vochtophoping én bent u verzekerd van een gezond leefklimaat op uw zolder of vliering.

De Solar Star: een ventilatiesysteem op zonne-energie
De motor van de Solar Star werkt op zonne-energie. Dit maakt de Solar Star een zuinige en milieubewuste keuze. U heeft weinig onderhoud aan het ventilatiesysteem. Bovendien krijgt u tien jaar garantie op het zonnepaneel en de bijbehorende motor. Handig om te weten: de Solar Star is te installeren op zowel platte als hellende daken.

Uw kelder ventileren met de Lucernario aerante INOX
Door het klimaat in uw kelder gezond te houden, kunt u uw spullen en voorraad zonder problemen opslaan. Met de Lucernario aerante INOX zorgt u voor een natuurlijke of mechanische ventilatie in uw kelder. Deze moderne afwerking van uw koekoek kan makkelijk in uw terras, tuin of oprit worden geplaatst en voert regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. De ventilatieopeningen zijn altijd open, maar laten geen vuil of insecten door.

De Lucernario aerante INOX: naast ventilatie ook daglicht in uw kelder
De Lucernario aerante INOX ventileert en verlicht uw ondergrondse ruimte. Het systeem is voorzien van onbreekbaar glas, waar u makkelijk overheen kunt lopen of rijden met een auto. Wilt u uw hele kelder voorzien van daglicht? Via een speciaal buizensysteem kan Techcomlight natuurlijk daglicht in de donkerste hoeken van uw kelder brengen. Met de Lucernario aerante INOX maakt u van uw donkere kelder weer een prettige en leefbare ruimte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.