Een groene, duurzame wereld!

Ook binnen de DKL Group is men zich ervan bewust dat verandering nodig is om de wereld
leefbaar en duurzaam te houden. Daarom hebben zij Techcomlight: dé daglichtprofessional opdracht gegeven voor het leveren en installeren van 40 stuks daglichtsystemen Ø 53 cm in het bestaande crossdock.

De Klok Logistics is als logistiek dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige distributie binnen Nederland. De Klok Logistics kent een rijke historie en is al zo'n 80 jaar in Nederland een betrouwbare transporteur. In 2011 is er een samenwerkingsverband aangegaan met Vortex-Logistics en in 2017 is ook Van Vliet Transport toegevoegd aan het concern.

Het voornaamste doel van de 40 daglichtsystemen is de energieverbruik te verminderen en het welzijn van de medewerkers verhogen. 

Techcomlight heeft alle kennis in huis. Techcomlight is hét aanspreekpunt voor zowel particuliere als commerciële opdrachtgevers, aannemers en voorschrijvers. Van advies tot de uiteindelijke levering en installatie van de producten.

Ontdek wat Techcomlight voor u kan doen stel uw vraag via het contact formulier.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.