Maak van uw kelder uw droomruimte met een daglichtsysteem

Wilt u uw kelder betrekken bij uw woning? De daglichtsystemen van Techcomlight brengen natuurlijk licht naar de donkerste hoeken van uw kelder. Met een speciaal buizensysteem wordt daglicht eenvoudig via een kelderdoorvoer door de grond heen getransporteerd en komt het licht in uw kelder terecht. Zo maakt u van een donkere kelder een prachtige leefbare ruimte.

Het Solatube® daglichtsysteem
Een daglichtkoepel van Solatube® kan in de grond of op een zijmuur worden geïnstalleerd. Via de Solatube® buizen komt het daglicht in uw ondergrondse ruimte terecht. Zo hoeft u overdag geen kunstlicht meer te gebruiken in uw kelder. Nog een voordeel: u kunt het binnenklimaat prima op temperatuur houden. Het systeem van Solatube® heeft een hoge isolatiewaarde. Tijdens koude winterdagen blijft de kou buiten en de warmte binnen. Staat de zon te branden tijdens een hete zomerdag? Ook dan houdt u de warmte buiten: het Solatube® daglichtsysteem transporteert geen warmte naar binnen.

De Lucernario: een nieuw soort koekoek
De Lucernario is een nieuw soort koekoek en kan in uw terras of stoep geïnstalleerd worden.  Zo brengt u niet alleen daglicht in uw kelder: deze moderne koekoek brengt ook natuurlijke of zelfs mechanische ventilatie in uw kelder. De ventilatieopeningen zijn altijd open, maar laten geen vuil of insecten door. Daarnaast voert het systeem regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. Het glas van de Lucernario is sterk, waardoor u hier zonder problemen overheen kunt lopen.

De Deplosun: compleet prefabsysteem
Deplosun is een compleet prefabsysteem en daardoor zeer eenvoudig te installeren. Het glas van dit systeem is vijf keer harder dan gewoon glas en resistent tegen krassen en schuren. U kunt er zonder problemen overheen rijden of lopen. Ideaal als u een systeem zoekt voor in de vloer van uw parking of terras!

Wat past bij uw situatie? Vraag het aan onze daglichtprofessionals!
De verschillende daglichtkoepels en -systemen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Onze daglichtprofessionals denken graag met u mee, zodat ook u van uw kelder uw droomruimte kunt maken!

Neem contact op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.