Plus Point brengt Techcomlight, dé daglichtprofessional onder de aandacht bij architecten

Plus Point Marketing brengt al 25 jaar bouwproducten onder de aandacht bij architectenbureaus in Nederland. Onze gespecialiseerde en gepassioneerde architectenbezoekers zijn dagelijks in gesprek met architecten en presenteren producten en concepten van fabrikanten.

De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. We geven daglichtadvies op afstand én op locatie en maken daglichtplannen. Naast het geven van dit daglichtadvies richt Techcomlight zich op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren van daglichtproducten (waaronder de Solatube en Deplosun daglichtbuis) in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot de expertises van Techcomlight. Indien gewenst verzorgt Techcomlight het complete plaatje, van advies tot de uiteindelijke installatie.

Vandaag is de handtekening (met inachtneming van gepaste afstand) gezet voor een samenwerking in Nederland met als doel “het bevorderen van daglichtgebruik in gebouwen”.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.