Gratis toegang Renovatie & Transformatie beurs

Welkom bij Techcomlight!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de renovatie- en transformatiemarkt? Dan mag je de Renovatie en Transformatie Beurs in Den Bosch niet missen! Schrijf je nu gratis in bij Techcomlight en ontvang exclusieve updates, nieuws en aanbiedingen met betrekking tot onze innovatieve daglichtoplossingen.

Op onze stand 1.D067 zul je kennismaken met de toekomst van natuurlijk licht in renovatieprojecten. Ontdek onze geavanceerde daglichtsystemen, waaronder onze nieuwste innovaties zoals het PowerDaylight CRADLE-systeem en het Lucernario overloopbaar platdakraam. Laat je inspireren door onze experts en leer hoe onze producten kunnen bijdragen aan de duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit van jouw projecten.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de revolutie in de renovatie- en transformatiesector. Schrijf je nu gratis in en bezoek ons op de Renovatie en Transformatie Beurs in Den Bosch. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de mogelijkheden van natuurlijk licht te verkennen!

 Schrijf je nu in en ontdek de kracht van daglicht met Techcomlight!

Tijdelijk gratis toegang!
Voorregistratie is hier mogelijk tot 13 mei 2024 
Kaarten aan de deur kosten € 30,- exclusief BTW.

Met uw aanmelding voor Renovatie & Transformatie 2024 heeft u ook toegang tot MONUMENT en HOUTBOUW.
Deze beurzen vinden gelijktijdig plaats.

Meld je hier gratis aan

Openingstijden
Dinsdag 14 mei - 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 15 mei - 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 16 mei - 10:00 - 17:00 uur

Adres
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Website:
www.renovatiebeurs.nl 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.