BBA Approval 

British Board of Agrément
BBA staat eigenlijk voor British Board of Agrément, oorspronkelijk opgericht door de Britse regering in 1966, maar is nu een onafhankelijke, non-profit certificeringsinstantie die certificerings- en inspectiediensten aanbiedt met betrekking tot de constructiewerkzaamheden en -materialen in het Verenigd Koninkrijk. De aangeboden diensten omvatten niet alleen het certificeren van bouwmaterialen en procedures, maar ook het inspecteren en ervoor zorgen dat de erkende en BBA goedgekeurde technieken en schema's worden geïmplementeerd. De gehele organisatie en goedkeuringen worden erkend door de autoriteiten en afdelingen, verzekeringsmaatschappijen, architect en ontwerpers, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat een door BBA goedgekeurd product echt voldoet aan de normen die in het gegeven certificaat zijn vastgelegd, aangezien alle fabrikanten onderhevig zijn aan georganiseerd toezicht en controle, net zoals het feit dat installatieprocessen voortdurend worden gecontroleerd.

Product goedkeuring 
Zoals hierboven vermeld, zijn wij van mening dat het heel belangrijk is om alleen goedgekeurde producten aan te schaffen en te gebruiken. BBA zorgt ervoor dat de accreditatie alleen wordt gegeven aan de producten die een strikte reeks laboratoriumtests, evaluaties op locatie, productie-inspecties en goede audits doorstaan ​​met als resultaat een adequaat kwaliteitsmanagementsysteem. Het product wordt twee keer per jaar regelmatig gecontroleerd en elke drie jaar opnieuw beoordeeld, allemaal om ervoor te zorgen dat dit systeem ook in de komende jaren wordt gevolgd. 

De producten van Solatube hebben BBA product goedkeuring, voor meer informatie ga naar https://solatube.co.uk/downloads/bba-certificate.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.