Techcomlight producent van nieuw passief daglichtsysteem

Met trots mogen wij u bekend maken dat wij de exclusieve verkooprechten gekregen hebben van de Daylight Reflexbox. We hebben hierover een akkoord met de ontwikkelaar van dit systeem: Bernhard Kerkdijk. We gaan dit passieve daglichtsysteem over de hele wereld vermarkten.

Techcomlight is sinds 1992 de daglichtprofessional en geeft daglichtadvies op afstand en op locatie en maakt daglichtplannen voor een brede doelgroep. Vanuit de locaties in Nederland, Engeland en België werkt Techcomlight hoofdzakelijk in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Verder richt het bedrijf zich op import, fabricage, assemblage, productontwikkeling, installatie en distributie van diverse daglichtproducten.

De Daylight Reflexbox is een uniek totaalconcept en voorzien is van een grote dubbelwandige lichtkoepel met een speciale hoge, bolle uitvoering die het daglicht opvangt. 

Deze koepel is gemonteerd op een duurzaam geproduceerde en hoog geïsoleerde  dakopstand, die leverbaar is in diverse maatvoeringen en hoogtes.

In deze dakopstand bevind zich de lichtreflectie-verdeelunit, die zorgt voor geleiding van het daglicht.

In de licht-verdeelunit bevindt zich verder het gepatenteerde passief 4/reflectiecatcher systeem welke het opgevangen dag- en zonlicht van alle kanten transporteert in deze licht verdeelunit. Het unieke van het passieve 4/reflectiecatcher is dat ongeacht jaargetijde en stand van de zon, het dag- en zonlicht maximaal in de licht-verdeelunit zal worden getransporteerd. Dit resulteert in een maximaal daglichtrendement. De reflectiecatcher is voorzien van een hoog-reflecterende coating.  De plafond prisma lens zorgt voor verspreiding van het opgevangen dag- en zondaglicht in de onderliggende ruimte.

 

Voordelen van het systeem;

  •  maximaal daglichtrendement
  • besparing energie en milieu
  • naast standaard ook maatwerk mogelijk
  • onderhoudsvriendelijk passief systeem

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.